Er zullen altijd vragen zijn voordat je je aansluit bij dit online platform. We hebben er een aantal op een rij gezet. Mocht je toch nog andere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten ons formulier.
Dat kan en is gratis. U kunt zich aanmelden via de pagina inloggen.
Op deze pagina kunt u kijken naar een instructie video die u verder helpt.
U krijgt na registratie een bevestigingsmail en u kunt in deze mail op de link klikken (ter bevestiging
dat u zich daadwerkelijk heeft ingeschreven). Gebruik uw e-mailadres, uw eigen gebruikersnaam en een veilig wachtwoord om in te loggen.
Dat kan uiteraard. U kunt hier kijken naar een korte instructie video. Heeft u zicht nog niet geregistreerd of nog geen registratie van ons ontvangen? Ga dan naar ons contactformulier en meldt u zich aan. Wij nemen dan contact met u op voor uw registratie en/of uw pilot.
Dat is eenvoudig. U kunt zich aanmelden via de aanmelden pagina.
U krijgt een bevestiging e-mail en kunt in deze mail op de link klikken (ter bevestiging dat u zich daadwerkelijk heeft ingeschreven).
Gebruik uw e-mail adres en een veilig wachtwoord om in te loggen.
We hebben een fair & share policy. Het MedVid platvorm is ontwikkeld vanuit de ‘marktplaats’ gedachte. Iedere (zorg en/of media) professional moet een bijdrage kunnen leveren aan het platform en daar ook van kunnen profiteren. MedVid is in basis een gratis dienst.
Ziekenhuizen/Instellingen en artsen die een compleet behandeltraject willen delen, betalen voor deze dienst in een abonnementsvorm per jaar
Patiënten kunnen gratis gebruik maken van het platform en kunnen zich gratis registreren (via de zorgverlener) waarmee hij/zij een bepaalde periode zijn/haar ingreep kan zien.
Dit levert de arts een tijdsbesparing op en altijd dezelfde inhoudelijk informatie.
MedVid is bedacht vanuit een duidelijke behoefte van de zorgprofessional. Iedere ingreep wordt altijd met dezelfde inhoud gecommuniceerd en het levert een tijdsbesparing op tijdens een (drukke) poli.
Ook blijkt dat een gesproken animatie, die vaker kan worden bekeken, beter wordt begrepen door de patiënt en zijn of haar familie.